neurofeedback

QUÈ ÉS NEUROFEEDBACK ENTRENAMENT?

El Neurofeedback és una tècnica avançada que entrena a la persona perquè millori les seves funcions cerebrals. Aquesta tècnica ha demostrat la seva eficàcia i compta amb evidència científica respecte als seus beneficis.

El Neurofeedback Entrenament regula i ajusta la pròpia activitat cerebral a través de les dades de l’electroencefalograma. A través de la interacció entre l’ordinador i el cervell, es porta a terme un entrenament mitjançant condicionament operant amb motiu que el cervell aprengui a funcionar de millor manera. Per tant, el Neurofeedback Entrenament no és una tècnica invasiva ni comporta cap tipus de dolor.

BENEFICIS DEL NEUROFEEDBACK

Mitjançant el Neurofeedback i el seu Entrenament, es poden reduir els símptomes de l’ansietat, l’estrès, l’insomni, la depressió o el TDAH, així com es pot millorar el rendiment del cervell.

Així, el Neurofeedback i el seu Entrenament permet una renovació i millora de les connexions cerebrals i prevé l’envelliment cerebral. Amb aquesta tècnica, el cervell aprèn a funcionar de forma més efectiva, disminuint la simptomatologia que la persona presenta i augmentant el seu benestar.

 Contacta amb professionals per saber-ne més!