neurofeedback

QUÈ ÉS NEUROFEEDBACK?

El Neurofeedback és una tècnica avançada que entrena a la persona perquè millori les seves funcions cerebrals. Aquesta tècnica ha demostrat la seva eficàcia i compta amb evidència científica respecte als seus beneficis.

El Neurofeedback regula i ajusta la pròpia activitat cerebral a través de les dades de l’electroencefalograma. A través de la interacció entre l’ordinador i el cervell, es porta a terme un entrenament mitjançant condicionament operant amb motiu que el cervell aprengui a funcionar de millor manera. Per tant, el Neurofeedback no és una tècnica invasiva ni comporta cap tipus de dolor.

BENEFICIS DEL NEUROFEEDBACK

Mitjançant el Neurofeedback, es poden reduir els símptomes de l’ansietat, l’estrès, l’insomni, la depressió o el TDAH, així com es pot millorar el rendiment del cervell.

Així, el Neurofeedback permet una renovació i millora de les connexions cerebrals i prevé l’envelliment cerebral. Amb aquesta tècnica, el cervell aprèn a funcionar de forma més efectiva, disminuint la simptomatologia que la persona presenta i augmentant el seu benestar.