curs on-line: la marató de desenvolupament personal

Descobreix el teu potencial i viu la vida que vols viure!

Participa al curs i milloraràs:

Objectius

Formula correctament els teus objectius i estableix pla d’acció personal.

Autoestima

Transforma la teva autoestima i viu la vida que sempre has somiat.

Emocions

Millora la teva actitud i aprèn a utilitzar la psicologia per ser feliç cada dia.

El proper curs comença el dia 03.07.2020. La primera setmana es gratuïta per tothom.

9 on-line classes

Més de 9 hores del contingut, sobre la intel•ligència emocional, autoestima, Mindfulness, persecució d’objectius i molt més!

20 exercicis pràctics

Durant tot un més tindràs diàriament exercicis pràctics, que et permetran aplicar a la teva vida, tot el material après de les classes!

atenció individual

Durant tot un mes tindràs acompanyament personalitzat per part dels psicòlegs. Tant en la correcció dels exercicis, com en l’aclariment de les classes.

accés il·limitat

Tindràs l'accés il·limitat tant a les classes, com als exercicis i per tant, podràs tornar a repassar-les sempre que vulguis.

Les persones parlen...

L’educació emocional, crec que es esencial per tenir una vida plena. Amb aquesta marató he trobat moltes eines que segur faré servir en la meva vida.

Montse Anton

Me he sentido totalmente acompañada, he aprendido a gestionar muchas situaciones, en las cuales aún desconocía como utilizar herramientas para sobrellevarlas. He crecido en muchos conocimientos y consciencia. Gracias.

Ángeles Campos

La Marató del cep ha arribat al moment ideal, perquè entre d’altres coses he aprés que el moment ideal és quan jo vulgui! Em porto una forma de mantenir-me més a prop de la felicitat per més temps. Jo personalment he notat més resultats de la feina relacionada amb l’autoestima, la identificació de creences i la por. És un regal trobar la informació tan seleccionada i organitzada. Gràcies!

Fernanda Gomes