cursos on-line

EDUCANT LES EMOCIONS

Formació en format marató on-line d'un més. Dirigida a les mares, pares, professors/es i totes les persones adultes que acompanyen als nens i nens en el seu creixement.

CREIXEMENT PERSONAL

Es un curs intensiu on-line. Dirigit a totes les persones que volen fer un treball d'autoestima, intel·ligència emocional i en la persecució de les metes.

Les persones parlen...

L’educació emocional, crec que es esencial per tenir una vida plena. Amb aquesta marató he trobat moltes eines que segur faré servir en la meva vida.

Montse Anton

Me he sentido totalmente acompañada, he aprendido a gestionar muchas situaciones, en las cuales aún desconocía como utilizar herramientas para sobrellevarlas. He crecido en muchos conocimientos y consciencia. Gracias.

Ángeles Campos

La Marató del cep ha arribat al moment ideal, perquè entre d’altres coses he aprés que el moment ideal és quan jo vulgui! Em porto una forma de mantenir-me més a prop de la felicitat per més temps. Jo personalment he notat més resultats de la feina relacionada amb l’autoestima, la identificació de creences i la por. És un regal trobar la informació tan seleccionada i organitzada. Gràcies!

Fernanda Gomes